Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Khamis, 25 April 2013 | 8:12 PG | 0 Atasinchi
Assalamualaikum awak awak sekalian , sue rase dah hampir satu bulan sue tak update blog nim kang ? hmm sory la takde mase nak blogging sekarang nim , sebab google chrome sue tak jadi la , malas nak donwload lagi , cbox sue pom da kena buat baru hmm ~ bukan sebab ape sangat maklumlah sue kang baru lepasan SPM so ? kena la buat keputusan untuk mase depan sue . sekarang sue nak update pasal sambung belajar . hah , sekarang sue baru dapat 2 panggilan dari kolej kolej . Antara kolej tu sue dapat dekat kolej islam pahang sultan Ahmad Shah (KIPSAS) dan satu lagi kolej universiti islam selangor (KUIS) . sue tak taw nak pilih yang mane , sue rase sume yang terbaik tuk sue kot . hmm ~ tapi sue nak lihat dulu tawaran dari kolej kolej laen maybe banyak lagi yang belum sampai kang ? kawan sue ade ajak sue masuk KIPSAS jea tapi sue kena la bincang dengan parents n family dulu --' . sue ade dapat tawaran ke f6 hmm okee jea kalo cam tuh kang ? sebab f6 nim untung sebenarnye sekarang sistem macam u jugak , satu lagi 1 tahun setengah jea kte belajar dah boley ambk ijazah wow ! naty sue pikir masak masak dulu nak masuk atau tak , kalo masuk pom maybe sekejap jea kot sue nak pegi belajar kat laen pulak . sue pom nak rase macam mane suasana duk kat universiti nim . HEHE^^ . sue teringin nak belajar tempat orang . mane taw sue boley berubah or tumpukan perhatian kang ? ._. okee la kawan sue mau undur diri dulu . kalo ade mase sue update agy eh ? bubyee ! sayang korang sume , i luv you , saranghaeyo , aishiteru , mahal na mahal kita :D
PAST


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hello ! Assalamualaikum , first sue nak wish welcome to my blog , sape sape yang visit blog sue tolong follow skli taw , mekaceh :) dan kalu nak suh sue follow dye jgn lupe komen dekat cbox tu keh ?

_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : fatin Min- ji
Template : Sya Syahirah
Header : oneWifey
Tutorial : oneWifey
BestView : Google